تجهیزات الکترونیکی ساده و پیچیده، با زندگی روزمره ی انسان ها به گونه ای پیوند خورده اند که زندگی شهری بدون وجود آنها غیر ممکن است. خانه ها، محل استقرار وسایل گرانقیمتی چون تلویزیون های ال ای دی، یخچال ها، کولر گازی و…  می باشد. استفاده از استابلایزر می تواند این تجهیزات را در برابر نوسانات شبکه ی برق شهر بیمه نماید. یو پی اس نیز به عنوان یک منبع پشتیبان، می تواند در مواقع قطع ناگهانی برق، با استفاده از انرژی ذخیره شده در باتری ها برق مورد نیاز وسایل خانه را تامین نماید.

موتور یخچال ها، هارد لپ تاپ، مدار تلوزیون های دیجیتال، لامپ های ال ای دی، گیرنده ی تلفن بی سیم و … از جمله وسایلی هستند که در برابر آور ولتاژ( افزایش از سطح معیار برق ورودی) به شدت آسیب پذیر می باشند.

متخصصان طراحی و استقرار برق اضطراری، باید سیستمی را جمع بندی کنند که بتواند جوابگوی توان مصرفی کلیه ی مصرف کننده های خانه شما (به صورت همزمان و با حاشیه ی امنیت بالاتر!) باشد. آنها برای شروع، به دستگاه هایی توجه می کنند که توان مصرف برق بالاتری دارند.

فرض کنید در خانه ای، یک یخچال فریزر ۲۲۰۰ واتی، کولر های گازی با جمع توان ۳۵۰۰ وات، کتری برقی ۱۵۰۰ وات، جارو برقی ۲۵۰۰ وات و … وجود دارد که جمع توان های مصرفی برای آنها ۲۲ کیلو وات می باشد. حال وسایل خرد مانند موبایل، تبلت، کامپیوتر دسکتاپ و … که جمع توان مصرفی آنها به ۷۰۰ وات می رسد. حاشیه ی امنیت را نیز در نظر بگیرید، امکان دارد در آینده وسایلی خریداری شوند که جمع توان مصرفی برای آنها حدودا ۵ کیلو وات باشد. بنابر این ۲۸ کیلو وات محاسبه ی اولیه انجام شد.

سیستم های برق اضطراری و استابلایزر، باید در حالتی فرض شوند که بیشتر وسایل در حال کار باشند( بد ترین حالت!). اگر بخواهید یک کار تمام عیار انجام گیرد، این خانه به یو پی اس و استابلایزری در حد ۳۰ کیلو وات نیاز خواهد داشت. شاید بخواهید در هزینه ها صرفه جویی نمایید و یو پی اس را با ظرفیتی کمتر( مثلا ۱۰ کیلو وات) انتخاب نمایید و در مواقع قطع ناگهانی برق و با ملاحظه ای بیشتر، فقط تجهیزات مهم و ضروری (مانند چراغ و یخچال) به برق اضطراری متصل باشند.

برخی از مالکان مسکونی، برای تکمیل سیستم برق اضطراری خود، یک ژنراتور نیز پیش بینی می نمایند تا در مواقع قطع طولانی برق و پس از اتمام شارژ باتری یو پی اس، جایگزین تغذیه ی برق خانه شود.

اشتراک گذاری برای دوستان :

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز با علامت * مشخص شده اند.