تکنولوژی مهندسی پزشکی به سرعت در حال تغییر روال درمان بیماران در بیمارستان ها می باشد. استفاده از یو پی اس به عنوان منبع پشتیبان می تواند از هرگونه وقفه احتمالی در فعالیت تجهیزات پزشکی و در نتیجه، خسارات مالی و جانی جبران نا پذیر حاصل از آن پیشگیری نماید.
امروزه نقش روز افزون تجهیزات رادیولوژی و عکس برداری، دستگاه های مانیتورینگ و تشخیص بیماری ها و تجهیزات احیاء بیماران بر کسی پوشیده نیست. پیشرفت علم مهندسی پزشکی، علاوه بر نجات جان انسان ها، سرعت بهبودی میلیون ها بیمار به حال نرمال را سبب شده است. از این رو انتخاب یک سیستم یو پی اس مناسب ضرورت می یابد.
با ارتقاء تکنولوژی هایی مانند آلتراسونیک، ام آر آی و اسکن اشعه ی ایکس، صنعت رادیولوژی نقشی کلیدی در مراقبت از بیماران و تشخیص بیماری آنها پیدا کرده است و امروزه پزشکان، توسط این دستگاه ها از روند بهبودی بسیاری از بیماری ها مطلع می گردند. بسیاری از این پیشرفت ها مدیون علم زیرساختی الکترونیک می باشد. الکترونیک منجر به طراحی و تولید دستگاه هایی اتوماتیک، با دقت و قابل اطمینان، کم حجم تر، پر سرعت تر و در عین حال مقرون به صرفه تر از انواع قدیمی تر خود شده است.
با توجه به مزیت های فوق الذکر، انتظار می رود که این دستگاه های پیچیده و گران قیمت، در ۲۴ ساعت شبانه روز، ۷ روز هفته و ۳۶۵ روز سال، در حالت آماده باش کامل باشند. بدیهی است هر گونه قطع ناگهانی برق موجب ایجاد وقفه و اخلال در عملکرد این تجهیزات می گردد و ریسکی بزرگ را در پی دارد.
انتخاب یک سیستم یو پی اس و حفاظت الکتریکی مناسب، موارد زیر را شامل می گردد:
-
یو پی اس های مناسب جهت پشتیبانی فوری قطعی برق
-
استابلایزر مناسب جهت پالایش دقیق برق AC ورودی، حذف نوسانات مخرب و اصلاح آن
-
انتخاب ژنراتور هایی با قابلیت اطمینان بالا و ظرفیت تولید برق مناسب با مصارف بیمارستان
جهت محسوس تر شدن این مساله، یک تیم جراحی را در اتاق عمل فرض می کنیم.
سیستم های مانیتورینگ وضعیت جسمانی بیمار در حال کار می باشند و سیستم های احیاء در حال آماده باش قرار دارند. عمل جراحی با ظرافت تمام در حال انجام است. بنا به دلایلی برق ورودی قطع میگردد. سیستم یو پی اس که در حالت آماده باش قرار دارد بلافاصله خود را در شبکه جایگزین می نماید و برای دقایقی برق را تامین میکند و زمان لازم برای راه اندازی ژنراتور را فراهم می نماید. مدتی بعد ژنراتور برق شبکه را تامین می کند. سیستم های الکتریکی هیچ خطایی را احساس نمی کنند و جان یک بیمار نجات پیدا میکند! حتی اگر به دلایل اختلال شبکه، برق ورودی افت و خیز ولتاژ پیدا نماید، آن را اصلاح میکند و از آسیب دیدن این تجهیزات گران قیمت جلوگیری می کند.
آیا استفاده از UPS برای خانه یا سازمان شما مقرون به صرفه است؟
نکاتی در مورد یو پی اس و استابلایزر مناسب برای کاربری خانگی
ارسال دیدگاه